Halve finalisten Sonneveldprijs 2016

Elk jaar strijden talentvolle cabaretiers en kleinkunstenaars om de felbegeerde Wim Sonneveldprijs. De halve finalisten maken momenteel een spannende try-out in aanloop naar de finale.

Landelijke try-out tournee
Bekende namen als Claudia de Breij, Peter van Rooijen, Yentl & de Boer en Van der Laan en Woe stonden eerder in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De halve finalisten De Fransse Eijkel, Merijn Krol, Stefano Keizers, Merel Baldé, Anke & Hanne en Anke Kuypers hebben drie intensieve auditieronden achter de rug en zijn druk bezig met hun landelijke try-out tournee. Dit hoeven ze niet alleen te doen: een team van professionele regisseurs en theatermakers zal ze hierbij coachen en ondersteunen. Met deze mogelijkheid kunnen zij hun zelfgeschreven programma aan een groot publiek laten zien en zo de reacties peilen.

Finale
De drie halve finalisten die het beste blijken tijdens de try-out, zullen met elkaar strijden in de halve finale van 14 en 15 april in DeLaMar Theater Amsterdam. Hier zal ook de finale plaatsvinden op 18 april.

Wees erbij
Wil jij de eerste zijn die kennismaakt met de talenten van morgen? Zorg dan dat je erbij bent! De korte tour gaat langs diverse theaters in het land.

Lees meer over