Frank Lammers maakt vervolg op film Groeten van Gerri

De film Groeten van Gerrie krijgt een vervolg: Herrie in Huize Gerri. Frank Lammers verschijnt wederom als scheikundeleraar Gerri en ook Rico Verhoeven zal spelen dit tweede hoofstuk over Gerri.

Groeten van Gerri kwam uit in 2020 en gaat over scheikundeleraar Gerri, die tijdens de coronacrisis les moet geven vanuit huis. Dat gaat niet altijd van een leien dakje en het is dan ook een kwestie van tijd voordat hij viral gaat in zijn ondergoed. Frank Lammers speelde niet alleen de hoofdrol in de film, maar regisseerde deze ook. Drie liedjes in de film zijn speciaal geschreven door Guus Meeuwis en gezongen door Meeuwis en Lammers zelf en door Diggy Dex.

Trailer Groeten van Gerri

 

Herrie in Huize Gerri

In het vervolg op de humoristische eerste film volgen we Gerri in het volgende hoofdstuk van zijn leven: zijn partner Anneke is hoogzwanger en het paar woont tijdelijk op een bungalowpark. Om wat extra geld bij elkaar te verdienen, besluiten ze mee te werken aan een reality show over hun leven. Hun leven blijkt echter niet spectaculair genoeg voor goede televisie en dus komt regisseur Reggi (Verhoeven) met een plan om de situatie te redden…

We hoeven niet lang te wachten op de film, want hij is als alles goed gaat begin juli te zien via Pathé Thuis.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over