De Grande Finale: vanavond dé avond voor Glennis Grace

Vanavond is het zover: Glennis Grace staat in de finale van America's Got Talent.

De finale vindt verdeeld plaats op twee avonden, vanavond en morgenavond. Vanavond zingt Grace solo en morgen doet ze een duet met een bekende artiest. Wat ze aan doet en welke nummers ze gaat zingen is, zoals gewoonlijk, nog een verrassing.

Of ze weer een nummer van Whitney Houston gaat zingen, zoals ze deed in de auditieronde, is dus nog afwachten. Donderdag zei ze tegen Giel Beelen op Radio Veronica: "Daar hebben we serieuze gesprekken over. Ik kan niets beloven, maar het is een heel grote en goede optie, absoluut. Wat er ook gebeurt, ik ga ervoor zorgen dat het een killer song wordt."

Duet

Eerder liet Grace al weten dat ze voor het duet graag zou optreden met Maxwell. De zanger coverde het nummer This Woman's Work in 2001 van Kate Bush. Grace zong het nummer vorige week in de halve finale en kreeg er een staande ovatie voor.

"Ik hoor morgen met wie ik een duet ga zingen. Het is in ieder geval een bekende artiest. Bij mij kwam meteen het idee: als ik een duet mag doen, ga in ieder geval Maxwell vragen of hij dat met mij wil doen", aldus de Amsterdamse donderdag tegen Giel Beelen.

Op Instagram liet Maxwel in ieder geval weten dat hij tevreden was over haar uitvoering van het nummer.

Dit bericht bekijken op Instagram

And then this happend!!! Omg Omg if @maxwell concratulates you and says" beautiful rendition"you know you must have done something good last night🙏🏽😌 #contestant #AGT #lasthours #willimakeittothefinals

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Zoon

Op Twitter deelde America's Got Talent twee dagen geleden een filmpje waarin ze een brief opleest die ze schreef voor haar zoon. "Ik kan niet wachten tot je er bent en we deze reis samen kunnen voortzetten."


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Lees meer over