Er was eens een piloot met drie verliefde stewardessen...

Een rijke, vrijgezelle piloot, zijn norse huishoudster en drie stewardessen als vriendinnetjes! Als dat maar goed gaat in deze klucht!

Bas Muijs in de hoofdrol
Bernhard (Bas Muijs) heeft het goed voor elkaar: dik betaald als piloot zet hij de bloemetjes buiten met drie leuke stewardessen. Dat weten de dames natuurlijk niet van elkaar, daar zorgt de vliegende hunk wel voor! Gewoon een kwestie van je vluchtschema goed uitkienen, want de dames komen uit verschillende werelddelen. Maar het nieuwe vluchtschema van de gloednieuwe Boeing schopt al zijn snode plannetjes in de war. En dan duikt ook nog oude vriend Robert (Arijan van Bavel) op. De chaos is compleet wanneer juist hij als afleidingsmanoeuvre wordt ingezet en de huishoudster zich overal mee bemoeit.

De klucht is terug
Producent Theater van de Klucht is gespecialiseerd in de klucht. Zo stond eerder al Taxi Taxi en Prettig Gestoord op de planken. Dit eeuwenoude toneelgenre kenmerkt zich door overdreven komische situaties. Boeing Boeing neemt je dan ook mee op een vlucht vol hilarische, onverwachte wendingen. Marc Camoletti schreef het oorspronkelijk toneelstuk, dat in 1960 voor het eerst werd uitgevoerd in Frankrijk. In ons land is het in 1978 te zien met in de hoofdrollen Manfred de Graaf en Rijk de Gooyer. In 2008 is het tijd voor een nieuwe versie en nemen onder meer Jon van Eerd, Lone van Roosendaal en Dominique van Vliet de rollen op zich.

We moeten nog even wachten op de hilarische capriolen van piloot Bernhard en zijn gevolg. Vanaf januari neemt de klucht een vlucht langs de theaters.

Regie: Paul van Ewijk
Cast: Bas Muijs, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers en Arijan van Bavel