Eindelijk bekend wie Meghan Markle speelt in musical Diana & Zonen

De afgelopen weken druppelden de namen binnen die we gaan terugzien in de nieuwe musical Diana & Zonen. Nu is ook de actrice voor de laatste grote rol bekend gemaakt: Danique Graanoogst speelt Meghan Markle, de echtgenote van prins Harry.

We kennen de jonge Graanoogst al uit producties als Mamma Mia, Hello, Dolly! en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Om alvast een voorproefje te geven van haar versie van Markle, kwam bij de bekendmaking ook het liedje Dit Ben Ik uit. Het is een nummer waarin ze zingt over hoe ze trots is op wie ze is, wat natuurlijk een belangrijke boodschap is in Diana & Zonen.

Danique Graanoogst - Dit Ben Ik (uit Diana en Zonen)

 

Volledige cast Diana & Zonen

De volledige cast voor de nieuwe hitmusical is nu bekend. Graanoogst zal spelen naast onder andere Marlijn Weerdenburg (Diana), Gerrie van der Klei (Camilla), Freek Bartels (Harry) en Jonathan Demoor (William).

In de musical is er aandacht voor zowel de stormachtige relatie tussen Lady Di en Prins Charles als de romantische relatie tussen Meghan Markle en prins Harry, die onder de loep ligt op sociale media. Diana & Zonen gaat in september in première.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over