Eefje de Visser in Carré

Een topjaar voor Eefje de Visser! Zowel haar derde album 'Nachtlicht' als de bijbehorende livetour worden met groot succes ontvangen. En nu staat er ook al een prachtige jaarafsluiter op de planning.

Chique vinyl
Pers en publiek zijn het erover eens: Eefje de Visser is een bewezen blijvertje. Uitverkochte shows en ook nog een benoeming tot ambassadrice van Record Store Day in Nederland en België onderstrepen haar succes. Op 16 april wordt Eefje's nieuwe single 'Staan' gelanceerd. Maar dat is nog niet alles, want wegens grote vraag verschijnt haar debuutalbum 'De Koek' dit voorjaar op chique vinyl.

Nieuwe weg inslaan
Eefje verloochend haar eigenheid niet op dit nieuwe album, maar slaat toch duidelijk een nieuwe weg in. Hiervoor koos ze naast haar band voor een creatief team, waaronder videomaker Max Italiaander (winnaar Grand Prix Dutch Animation 2015). Rotterdamse kunstenaar Luis Alonso Rios Zertuche tekende voor het blauwe artwork en modeontwerpster Annemarije van Harten ontwierp de kostuums voor de tour.

Op 3 december staat Eefje in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Kaartjes voor haar concert in Carré gaan vanaf 2 april in de voorverkoop.

Lees meer over