Drie wijze én grappige lessen van Roué Verveer

Heb jij last van beginnende winterdip? Onze Artiest van de week Roué Verveer laat de zon weer voor je schijnen! Met zijn aanstekelijke vrolijkheid tovert hij gelijk een glimlach op je gezicht. Maar naast dat zijn verhalen hilarisch zijn, hebben ze vaak ook een mooie onderliggende boodschap. Wij hebben een paar van zijn leukste fragmenten onder elkaar gezet!

 

Cremeren of begraven

Het is misschien iets waar je liever nog niet over nadenkt, maar toch is het belangrijk: wil je na je dood begraven worden of gecremeerd? Roué bespreekt in dit fragment uit In Zeer Goede Staat (2011/2013) met zijn publiek welke keuzes er gemaakt worden. Natuurlijk doet hij dat op een dolkomische manier!

 

Zelfvertrouwen

Iedereen stoeit van tijd tot tijd met het vertrouwen in zichzelf. Ook Roué, vooral toen hij nog een tiener was. Maar op een dag wist hij hoe hij weer vertrouwen in zichzelf kreeg. Hij noemde het de beste dag uit zijn leven. Roué vertelt erover in dit fragment (ook uit In Zeer Goede Staat) en het is een mooie les!

 

Communicatie tussen man en vrouw

Tot slot deelt Roué nog een levensles die hij leerde over de communicatie tussen mannen en vrouwen. Hij heeft wel een idee waarom dat in zijn opzicht niet altijd vlekkeloos verloopt. Dit fragment komt uit Voorwaardelijk Vrij (2007/2009). Wat denk jij? Herkenbaar?

 

Zo goed als nieuw

Krijg jij geen genoeg van Roué? Pak dan nu je kans om hem live in het theater te zien! Hij trekt nu rond met zijn cabaretvoorstelling Zo goed als nieuw. Zijn tour duurt nog tot begin mei 2022.

 

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen