Doek valt voor musical SKY van Borsato en Ewbank

Een grote tegenvaller voor alle fans van de musical SKY: de kaartverkoop valt tegen en na juni stoppen de voorstellingen.

Aan de kwaliteit kan het niet liggen volgens producenten Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik dankbaar ben. De fantastische cast en crew heeft zichzelf keer op keer overtroffen. Ook het publiek dat onverdeeld enthousiast was en SKY zo gewaardeerd heeft ben ik dankbaar", aldus Borsato.

Duo John Ewbank en Marco Borsato
De afgelopen drie maanden bezochten tienduizenden bezoekers de voorstelling. Helaas was de pers minder enthousiast over de inhoud van het verhaal. De kaartverkoop voor de komende maanden valt tegen en besloten is de stekker te trekken uit hun geesteskindje. Maar liefst 10 jaar werkten Ewbank en Borsato toe naar deze musical, die doorspekt is met de herkenbare sound van het duo en spectaculaire 3D-technologie. Producent De Levita: "Gezien de overweldigende publieksreacties hadden we meer verwacht van de kaartverkoop. Soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren."

Laatste kaarten nog te koop
De laatste voorstelling zal zijn op 30 juni. Wie al kaarten heeft voor de shows na 30 juni zal benaderd worden door SKY. Je krijgt de mogelijkheid je boeking aan te passen of je kunt je geld terugkrijgen. Tickets voor de musical SKY zijn nog te boeken t/m juni. De succesvolle theatervoorstelling ANNE speelt ook in Theater Amsterdam en zal wel blijven doorspelen.

Lees meer over