Dit zijn de deelnemers van Op zoek naar Danny en Sandy

Vanaf vrijdag 23 december kijk je bij NPO1 Op zoek naar Danny en Sandy. De juryleden én de kandidaten zijn inmiddels bekend gemaakt. Lees hier wie er zullen strijden om de rollen uit Grease.

Over twee weken start alweer het zesde seizoen van Op zoek naar..., de succesvolle tv-talentenjacht die ruimte biedt aan jong musicaltalent. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma strijden de kandidaten niet om één, maar om twee hoofdrollen.

16 Deelnemers

De vrouwen die te zien zijn in Op zoek naar Danny en Sandy zijn: Aimée de Pater, Danique Graanoogst, Dominique de BontImahni Tsolakis, Lya Luca, Magtel de Laat, Melissa Peters en Wendela van Sprungel.

En de Danny's zijn: Davy Reedijk, Dylan Meischke, Jarno Korf, Jeffrey Zwaan, Paul Morris, Shay Lachman, Tristan van der Lingen en Victor Lammertijn.

De jury van Op zoek naar...

Frits Sissing blijft ook dit seizoen de vaste presentator van het programma. De jury ziet er dit jaar wel anders uit. De drie vaste juryleden zijn actrice Marlijn Weerdenburg, theatermaker Maurice Wijnen en Jim Bakkum. Bakkum heeft in 2006 zelf de hoofdrol van Danny gespeeld. Daarnaast is er iedere aflevering een gastlid. De eerste aflevering is dit niemand minder dan Jamai Loman.

Kijkers kiezen de winnende Danny en Sandy

De kijkers bepalen dit jaar wie de nieuwe Danny en Sandy worden. Door te stemmen kunnen ze hun favorieten in het spel houden. De kandidaten met de minste stemmen belanden in de sing-off. In vorige edities van Op zoek naar... had de jury het laatste woord, zij bepaalden wie na de sing-off het programma moest verlaten. Dit jaar ligt ook die keuze in de handen van de kijkers thuis. De jury brengt nog wel een advies uit.

 

 

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Foto: Ruud Baan

Gerelateerde onderwerpen