Dit is het laatste thuisisolatienummer van OG3NE!

Het is helaas zover: deze week hoor je het allerlaatste thuisisolatienummer van OG3NE. De zussen plaatsten het laatste nummer vanuit huis vandaag op hun sociale media.

Vorige week gaven Lisa, Amy en Shelley aan dat ze na een succesvolle reeks van thuis opgenomen liedjes en twee thuisconcerten stoppen met de Home Isolation video’s en concerten. Deze week kunnen we nog eenmaal genieten van de zangtalenten. Ze zingen hun eigen nummer Straight to You, waarbij ze worden begeleid door een heel ensemble aan musici.

OG3NE bij Tijd voor Max

Gisteren zong OG3NE het nummer al live bij het televisieprogramma Tijd voor Max. Het was voor het eerst sinds maart dat de zussen live op televisie te zien waren. Zelf hebben ze erg genoten van het optreden.

De thuisisolatiereeks van OG3NE

Al sinds het begin van de coronacrisis plaatst OG3NE liedjes die ze opnemen vanuit hun eigen huizen. Zo kwamen ze onder andere met Bohemian Rhapsody, een Bee Gees-medley, een Disney-medley, een Eurovision-medley en Thinking Out Loud. We maakten vorige week vast een overzicht met de hoogtepunten, zodat je nogmaals kunt genieten van de gehele reeks.

Home Isolation Concerts

Elke week krijgt OG3NE veel positieve reacties van fans op hun thuisisolatienummers. Daarom organiseerden ze al tweemaal een online thuisisolatieconcert. De zussen sluiten de reeks af met een derde en laatste concert komende zaterdag.

 

Beeld: still uit opname Straight to You

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over