Dierendag: 5x beestenboel in het theater

Mensen zijn gek op dieren. Deze liefde vind je ook terug in het theater. Daarom zetten wij op deze dierendag vijf dierenvoorstellingen voor jou in de spotlights!

De hond die licht gaf (6+) - Kim van Zeben

Kim van Zeben laat het verhaal van Victoria de uitvinder tot leven komen met haar mooie en grappige poppen. Hilariteit, stilte en creativiteit kenmerken haar voorstellingen en voor deze show neemt ze ook geweldige muziek en een hoop knallen met flitsen mee. 

Dirk Scheele: De roep van de Jungle (2+)

Muzikant Dirk Scheele gaat op zoek naar Japie het Apie. Op zijn tocht door de jungle ontmoet Dirk vele muzikale dieren, die hem maar wat graag willen helpen om Japie te vinden.

Koos en Moos (4+)

Koala Koos is zijn huis kwijtgeraakt door de ontbossing in Australië. Gelukkig vindt hij bij Moos een nieuwe woonplek. Koos wil de kinderen van Nederland vertellen over de natuur, dieren en het klimaat.

Muk (2+)

Muk is het bekende hondje uit de boekenreeks van Mark Haayema en Job van Gelder. Hij duikt nu ook het theater in! In de vrolijke voorstelling droomt hij over zijn dalmatiërstippen en waar die vandaan komen.

Woezel & Pip Sing-a-long (2+)

Woezel en Pip zijn misschien wel de meest geliefde hondjes onder de peuters. Deze twee vriendjes, bekend van de boekenreeks, zijn ook in het theater te bewonderen. Dit keer hebben ze een groot meezingfeest georganiseerd.

 

Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen