De Staat voorprogramma The Rolling Stones

De Nijmeegse rockformatie De Staat is het voorprogramma van het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena op 30 september. Dat heeft het promotieteam van de legendarische Britse band gisteren bekend gemaakt.

Op iedere plek regelt de organisatie van The Rolling Stones een eigen voorprogramma. In Amsterdam zal dit dus De Staat zijn. Op 15 oktober spelen Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts ook in Arnhem. Het voorprogramma wordt daar verzorgd door Leon Bridges. In Parijs staan de Stones deze tour drie keer, wat betekent dat Cage the Elephant driemaal in hun voorprogramma mogen staan.

Amsterdam we’re happy to announce @destaat will be joining us #StonesNoFilter pic.twitter.com/Cj0Jq6lAh9

— The Rolling Stones (@RollingStones) 6 september 2017

Het is de eerste keer sinds 2014 dat The Rolling Stones weer in Nederland optreden. De vorige keer stonden ze op festival Pinkpop. De concerten in Amsterdam en Arnhem zijn onderdeel van de band eigen No Filter tour.

De Staat heeft naast het voorprogramma in de Johan cruijff Arena ook nog een aantal eigen 'In The Round' concerten gepland. Hier zijn nog slechts enkele kaarten voor verkrijgbaar.

Lees meer over