De online theaterrechtszaak Schuld of Onschuld komt terug!

In december bracht Hummelinck Stuurman het nieuwe concept Schuld of Onschuld naar het theater. In dit online theaterspektakel ging je ruim een week lang aan de slag met de rechtszaak rond de Kerstmoord. En ook in deze nieuwe editie speel je weer 'judge and jury' voor een moordzaak.

Ditmaal staat in de Schuld of Onschuld-rechtbank de verdachte van de Droommoord in het beklaagdebankje. Lucas Vermeer wordt dood gevonden in zijn badkuip, waarna zijn vrouw Katja wordt verdacht hem te hebben vermoord. Wederom krijg je elke dag toegang tot meer bewijsmateriaal: videogetuigenissen, verklaringen, foto’s en pleidooien. Aan het eind van de rit bepaal jij over het lot van de vrouw: is ze schuldig of onschuldig?

Schuld of onschuld: De Droommoord

 

Droomcast voor de Droommoord

Voor de Droommoord is een nieuwe cast opgetrommeld en komt een deel van de oude cast terug. In de hoofdrol zien we dit keer Pierre Bokma en Monic Hendrickx. Ook nieuw zijn Victor Reinier en Raymond Thiry. Jan Kooiman en Louise Korthals keren terug in het theaterstuk als advocaat en officier van justitie.

Schuld of Onschuld – De Droommoord gaat van start op 8 maart. Op 15 maart worden de waarheid en het vonnis bekend gemaakt. Tickets koop je via schuldofonschuld.nl.

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over