De Oase Bar wegens succes verlengd!

Heb jij al de variétéshow De Oase Bar bezocht? Grijp dan nu je kans, want behalve in theaters door heel het land, zijn er maar liefst zes voorstellingen bijgeboekt in het Oude Luxor Rotterdam!

Rotterdamse charme
Joke Bruijs en Gerard Cox: al jarenlang een topduo met ongekend succes. Wie kent niet de komische belevenissen van ‘Jaap en Nel’ door de jaren heen in 'Toen was geluk heel Gewoon'? Met hun Rotterdamse scherpe humor en charme weten ze ook de harten van theaterminnend Nederland voor zich te winnen in 'De Oase Bar'; variété in zijn zuiverste vorm met een keur aan artiesten die avond aan avond voorbijtrekt.

Schnabbelen en gezelligheid
De show is gebaseerd op de échte Oase Bar van Rotterdam waarin sinds 1956 iedereen zich snel thuis voelt. Voor de één ontspanning na een dag hard werken aan de wederopbouw, voor de ander de ideale schnabbelkroeg waar menigeen zijn eerste schreden op het podium zet. Swingen, lachen en drinken tot in de kleinste uurtjes!

Laat je meevoeren naar de tijden van weleer waarin uitbater Harry en zijn vrouw Bep de scepter zwaaien. Bekijk hieronder de speellijst en reserveer je kaartjes.

Lees meer over