Claudia de Breij: "Ik vind Orgel Joke het beste van 2020"

Sinds Joke Meijer, beter bekend als Orgel Joke, op 19 maart haar eerste liedje op Instagram plaatste, is ze niet meer weg te denken van het internet. Ook Claudia de Breij is groot fan en bedankt de organist voor haar hartverwarmende vrolijkheid.

In een interview met Shownieuws vertelt Joke lachend wat een belevenis het afgelopen jaar voor haar is geweest: "Dit hele jaar is voor mij gewoon een rollercoaster. Het is gewoon heel bizar." Met haar vrolijke Instagramposts heeft ze ondertussen meer dan 36 duizend volgers verzameld.

Claudia de Breij over Orgel Joke

In hetzelfde interview zien we een videoboodschap die Claudia de Breij heeft opgenomen voor Orgel Joke: "Dit vond ik een jaar waarin je heel makkelijk heel boos, teleurgesteld of verdrietig kon worden. En juist in zo'n jaar is Joke er, die alleen maar iets vrolijks geeft. Joke, ik vind je misschien wel het beste nieuws van 2020." Joke is verrast en heel blij met de boodschap: "superlief".

Dat Joke vooral de vrolijkheid waar De Breij over spreekt wil brengen, liet ze eerder dit jaar al duidelijk zien. In november stak ze met het liedje You’ll never walk alone een hart onder de riem van Fred van Leer, die toen een moeilijke periode doormaakte.

 

Bron: Shownieuws

Beeld: ©orgeljoke

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over