Claudia de Breij nodigt gasten uit in haar kelder: “samen spelen, een beetje keten en zo elkaar en ons publiek weer eens inspireren”

In deze tijd is het voor artiesten maar wat handig om een eigen studio te hebben om toch een beetje bezig te blijven. Claudia de Breij heeft deze luxe en besluit dat daar best wat collega’s in passen. Daarom nodigt ze voor haar nieuwe programma Safe Cave verschillende artiesten uit om 'samen iets moois te creëren'.

Safe Cave is een toepasselijke naam voor de show, want het speelt zich af in de kelderstudio van de cabaretière. En natuurlijk gebeurt alles volgens de regels: "We worden allemaal langzaam een beetje gek van wat er al maanden níet kan. In de Safe Cave genieten we van wat wél kan. Elkaar ontmoeten (we zijn uiteraard getest), samen spelen, een beetje keten en zo elkaar en ons publiek weer eens inspireren!," aldus De Breij.

O.a. Roel van Velzen en Danny Vera komen langs

Elke week nodigt Claudia de Breij een artiest uit in haar studio om samen met haar vaste muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi lekker muziek te maken. Ze trapt af met Roel van Velzen. In de volgende afleveringen komen ook onder andere Tim Knol, Danny Vera en Giovanca langs.

En natuurlijk is er ook publiek, want zij zijn juist degene die artiesten erg missen. Een geselecteerde groep mensen mag live meekijken via Zoom.

 

Safe Cave is vanaf 12 maart elke vrijdagavond om 22:20 uur te zien op NPO 3.

Beeld: © Olivier Thijssen

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over