Chantal Janzen: zoontje is net een Franse zomerkrekel

Musicalster en presentatrice Chantal Janzen geniet volop van de Franse zomerzon met haar jongste zoontje Bobby. Tijdens haar vakantie is ze achter iets bijzonders gekomen. De kleine kraaiende klinkt net als een Franse Zomerkrekel!

Het kan dan ook natuurlijk ook niet anders: Bobby is een verre afgezant van de krekels die in de omgeving van haar Franse zomerhuisjes verblijven. Vandaar dat het kleine ventje geluiden maakt die lijken op de insecten in zijn buurt. 'Hij staat bekend om zijn lieve aanstekelijke geluid. Op de achtergrond is zijn familie te horen,' grapt Chantal. Verder moet u natuurlijk weten dat deze soort totaal niet gevaarlijk is. Je mag hem ook aaien. 'Maar het is goed om te weten dat u op dat moment niets eetbaars in uw hand, lees fruit of groente moet hebben. Want daar is het erg op gefixeerd.' Verder is deze krekel een erg vriendelijk beestje.

Chantal deelde deze ontdekkingen middels een filmpje op haar Instagram.

Zie hier een korte opname van de zeer zeldzame afgezant van de zogenaamde Franse Zomerkrekel. Hij staat bekend om zijn aanstekelijke lieve, vrolijke geluid. Op de achtergrond is zijn familie te horen. Deze krekelsoort is zeer uniek en te vinden in het zuiden van dit land. Hij is niet gevaarlijk en u mag hem aaien maar goed om te weten is dat u op dat moment niets eetbaars in uw hand, lees fruit of groente, moet hebben want daar is het erg op gefixeerd. Verder is het een erg vriendelijk beestje.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Chantal Janzen voorlopig niet in het theater

Bobby is het tweede zoontje van Chantal Janzen, die in maart dit jaar is geboren. Momenteel staat ze niet in het theater, wat ze overigens niet schijnt te missen. Maar ze werkt wel hard aan haar eigen platform &C.

Ben je op zoek naar een musical of een andere voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Foto: MariskadG

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over