Chantal Janzen toonde zich nog nooit zo kwetsbaar

Chantal Janzen is de schaamte voorbij. Eerder had ze dit nooit gedurfd, maar nu wil Chantal haar ware gezicht tonen. 

Chantal Janzen kennen we natuurlijk als de prachtige blonde presentatrice en actrice die er altijd keurig verzorgd bijloopt. Maar dat ze ook naturel een plaatje is om te zien, blijkt wel uit de coverfoto die ze voor haar magazine liet maken. Geen Photoshop, geen make-up, maar puur natuur. En dat was best een grote stap voor haar, zo vertelt ze op haar Instagramaccount. 

Zoontje Chantal Janzen: "Is kapot?"

"Vorige week wees Bobby van 2,5 naar m'n fronsrimpel tussen m'n wenkbrauwen en zei: 'Is kapot?'. Chantal kon er de humor wel van inzien, maar het zette haar wel aan het denken over het schoonheidsideaal. "Iedereen heeft z'n onzekerheden, en doet daardoor wel eens domme dingen. Ook 'bekende’ mensen'," zo vervolgt ze haar verhaal.

"Teveel gekloot begin dit jaar"

Chantal krijgt vaak reacties van mensen die denken dat BN'ers altijd blij zijn met hun uiterlijk, maar niets is minder waar zo verklapt ze. "Alsof wij nooit eens níet blij zijn met onze kop, en niet zitten te kloten met hoe we eruit zien. Begin dit jaar heb ik teveel gekloot, de lockdown in maart hielp me inzien dat dit zo dom was. Ik stopte ermee. Dan is m'n hoofd nu maar hier en daar 'n beetje 'kapot'". 

Het is niet helemaal voor het eerst dat Chantal zich zonder make-up toont. Op haar Instagramaccount doet ze dit regelmatig. Maar zo'n foto op de cover van een magazine plaatsen is toch een stapje verder, zo legt ze uit. Chantal kan rekenen op een heleboel positieve reacties op haar post!

Bekijk de foto van Chantal hier.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over