Porgy Franssen en anderen maken cast musical over Johan Cruijff compleet

De gehele cast voor 14 de musical is bekend. Onder meer Porgy Franssen, Pepijn Schoneveld en Joy Wielkens maken hun opwachting in het theaterspektakel over het leven van de legendarische voetballer Johan Cruijff.

Met Tobias Nierop (Johan Cruijff) en Myrthe Burger (Danny Cruijff) waren de hoofdrolspelers voor 14 de musical al een tijdje bekend. Nu zijn ook de overige castleden onthuld. Joy Wielkens, Pepijn Schoneveld, Porgy Franssen, Mitch Wolterink, Eva van der Post, Ruth Sahertian, Jeske van de Staak, Wolter Weulink, Gusta Geleijnse, Milan Sekeris, Sjoerd Spruit en Remco Sietsema mogen eveneens hun opwachting maken in de musicalproductie over de Nederlandse voetballegende.

 

 

14 de musical

Tom de Ket schrijft en regisseert met 14 de musical een productie die geheel in het teken staat van de legendarische voetballer Johan Cruijff. We doorlopen het leven van de Amsterdammer aan de hand van belangrijke thema's als ambitie, vriendschap, liefde, jaloezie en eenzaamheid. Hoewel het een musical betreft, hoeven we volgens De Ket geen zingende Cruijff te verwachten.

14 de musical is vanaf september te zien in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden, nabij Amersfoort. 

 

 

Gerelateerde onderwerpen