Pssst...Cadeautip van de Sint: onbeperkt voorstellingen kijken op TheaterThuis!

Nog een paar nachtjes slapen en het heerlijk avondje is eindelijk gekomen! Zijn er nog hulpsinterklazen die op zoek zijn naar het ideale cadeau? Dan hebben wij de perfecte tip!

Worden het weer sokken of een wollen sjaal, of wil je dit jaar iemand écht blij maken? Het kan af en toe knap lastig zijn om een origineel cadeau voor iemand te verzinnen. Maar wij weten het perfecte presentje voor de échte theaterliefhebber: een abonnement op TheaterThuis!

Met deze streamingdienst kun je enorm veel toneel-, cabaret- en muziekvoorstellingen bekijken, gewoon lekker vanaf je eigen bank op je eigen tv of tablet. Bijvoorbeeld de cabaretvoorstelling Licht van Youp van 't Hek of Vankwaadtoterger van Theo Maassen. Het mooie aan TheaterThuis is dat de inkomsten van het platform worden gedeeld met de artiesten die te zien zijn!

Je kunt TheaterThuis nu zelfs tijdelijk 14 dagen gratis uitproberen. Daarna kun je kiezen voor een maandabonnement (van 9,95 euro per maand) of een extra voordelig jaarabonnement (99,95 euro per jaar). En deze kosten heb je er zó weer uit, als je bedenkt dat je voor de prijs van enkele theaterkaartjes hier toegang hebt tot een enorme database aan voorstellingen die wekelijks worden aangevuld! Nieuwsgierig geworden? Hier vind je meer informatie over hoe je een abonnement afsluit. 

 

Gerelateerde onderwerpen