Cabaretier Peter van de Witte gaat spelen in Promenade

Komende zondag gaat er een nieuw seizoen van het satirische televisieprogramma Promenade van start en dat kondigde presentator Diederik Ebbinge vandaag nog eens aan via zijn sociale kanalen. Hij vertelt in de promo die hij deelt direct dat cabaretier Peter van de Witte ook van de partij zal zijn.

Zoals Ebbinge in de promovideo laat weten: "Geen Zomerpromenade, maar gewoon Promenade. Maar dan in de zomer." We kunnen weer zeven weken lang genieten van vaste gasten Ton Kas, Eva Crutzen en Henry van Loon. Maar ook Peter van de Witte zal dus zijn opwachting maken. Van de Witte is onder andere bekend als de ene helft van het komische duo Droog Brood, maar hij acteert en produceert ook. Zo staat de komiek achter de schermen bij grote shows als Showponies, Hadewych doet de dames en Todesangstschrei van Rundfunk.

Nieuw seizoen Promenade

In Promenade steekt Ebbinge met zijn komische gasten de draak met talkshows en bespreken ze op hun eigen manier allerlei actuele zaken. In de promo voor het nieuwe seizoen zien we Ebbinge die op de fiets door dorpen en velden rijdt. Het lijkt er dus op dat Promenade vanaf 15 augustus de mooiste plekjes in het land laat zien.

Het inladen van de media-bestanden is mislukt.

 

Beeld: Promenade - NTR

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over