Cabaretduo n00b wint jury- én publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2021

n00b is de grote winnaar op het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) 2021. Het cabaretduo bestaande uit Laura Bakker en Isabelle Kafando mocht zowel de jury- als publieksprijs in ontvangst nemen. 

Met een programma vol schaamteloze teksten, schrijnende humor en razendsnelle scènes wist n00b woensdagavond de AKF Sonneveldsprijs en de AKF Publiekprijs in de wacht te slepen. De jury was lovend over de dames: 

"Laura en Isabelle vormen een ontroerend komisch duo dat opvalt met soms schaamteloze teksten en het snelle schakelen tussen verschillende rollen en scènes. Als toeschouwer ben je steeds benieuwd naar de volgende scène.”

n00b nam het in de finale van het AKF op tegen Ramon Chatrer en Farida Laan. Laatstgenoemde kreeg de Shaffy Cheque - een aanmoedigingsprijs - uitgereikt. Met de winst treedt n00b in de voetsporen van onder meer Yentl en De Boer, Stefano Keizers en recent winnares Lotte Velvet.

 

 

Finalistentournee Amsterdams Kleinkunst Festival 2021

n00b, Ramon Chatrer en Farida Laan gaan dit najaar op een uitgebreide finalistentournee. Maak al kennis met hun kleinkunsttalent voordat ze straks wellicht solo in de grootste theaterzalen staan!

Foto: Anne van Zantwijk

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over