Boom Chicago pakt deze zomer uit met Comedy Festival

Het Amsterdamse comedygezelschap Boom Chicago lanceert deze zomer haar eerste Comedy Festival. Onder het motto Life is better when you laugh trakteren ze comedyliefhebbers van 28 juli tot en met 1 augustus in het Rozentheater op optredens van de beste komieken uit binnen- en buitenland.

Volgens Boom Chicago is in deze coronatijd verbinding belangrijker dan ooit. Hoe kan dat beter dan met zijn allen een avondje onbezorgd lachen? Tijden het gloednieuwe Comedy Festival stelt het gezelschap vijf dagen lang haar theaterzalen aan de Rozengracht open voor de beste stand-upcomedians, cabaretiers en improvisatietalenten. Natuurlijk mag het Boom Chicago-ensemble niet op de line-up ontbreken!

Gevarieerd comedyprogramma

Bij Boom Chicago is niets te gek. Verwacht dan ook een gevarieerd programma met aandacht voor variété, stand-upcomedy, improvisatie, dragshows en typetjes. Daarnaast is er volop ruimte voor  workshops (o.a. van Shantira Jackson (The Amber Ruffin Show)) en zijn er dagelijks Q&A's, waarbij het publiek Boom Chicago-alumni als Brendan Hunt en Colton Dunn het hemd van het lijf kunnen vragen.

Coronaproof

Door de aanhoudende coronapandemie is het nog onduidelijk wat er aankomende zomer allemaal kan. Boom Chicago meldt dat alle shows zullen plaatsvinden volgens de laatste RIVM-richtlijnen. Daarnaast zijn alle optredens ook via livestreams te bekijken. Zo kun je ook buiten Amsterdam van het Comedy Festival genieten!

Eerste kaarten in de verkoop

Via de website van Boom Chicago kunnen comedyliefhebbers alvast een early bird adventure pack aanschaffen. Wees er snel bij, want de oplage is gelimiteerd tot slechts vijftig stuks.

 



Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over