Bezoektip: Rhythm of The Dance - Christmas Special

Rhythm of the Dance zorgt al twee decennia voor wervelende shows, en ook met kerst mogen ze niet ontbreken op het podium. Luister de donkere decembermaand op met dynamiek en dansspektakel zoals alleen de Ieren dat kunnen!

Wereldwijd trekt de Ierse topdansact Rhythm of the Dance volle zalen met hun spectaculaire shows. Zo mochten ze de afgelopen 20 jaar meer dan 14 miljoen bezoekers uit maar liefst 51 landen ontvangen! De shows zijn dan ook een sterk staaltje vakmanschap waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste podiumtechnologie. Ook deze speciale Christmas Show is hier een voorbeeld van! Ogenschijnlijk onvermoeibaar schitteren de dansers op het podium met hun onnavolgbare Ierse danstechniek. Ze weten dan ook als geen ander hun rijke culturele erfgoed om te zetten in een unieke act die elke generatie aanspreekt. Ook in ons land hebben ze een trouwe fanbase en ze komen dan ook graag naar ons toe voor een reeks wervelende kerstshows!

Opzwepende kerstshow

Rhythm of the Dance trekt in december door het land met de Christmas Special. De dynamiek van het podium siddert ook al snel door jouw lichaam. Dit is een ervaring die je moet beléven, dus zorg dat je erbij bent!   

 

 

Kijk voor nog veel meer dansvoorstellingen in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen