Bezoektip: kerst met de Jussens

Na het succes van hun eerdere kerstconcerten, mogen we ook dit jaar genieten van een sfeervolle kerst met de Jussens. Natuurlijk opnieuw in samenwerking met philharmonie zuidnederland!

De broers Arthur en Lucas Jussen weten als geen ander de kerstperiode sfeervol in te luiden met hun hartverwarmende pianoconcerten. Dit jaar trakteren ze ons op Tsjaikovki's 'Symfonie nr. 5' en het dubbelconcert van Mendelssohn en Vaughan Williams. 

Betoverende winterwereld 

Voor de broers is "familie, gezelligheid en samen lekker eten" het allerbelangrijkste met kerst, en dit gevoel van saamhorigheid delen ze graag met hun trouwe publiek. Je kunt dan ook rekenen op een meeslepende ervaring in de concertzaal, waarbij de orkestklanken van Tsjaikovski’s Vijfde Symfonie je meevoeren naar een betoverende Russische winterwereld. Dit afgewisseld met de concerten van Mendelssohn en Vaughan Williams wordt dit een kersttijd om nooit te vergeten! 

Jussens geven donkere dagen weer kleur

Arthur en Lucas Jussen geven samen met philharmonie zuidnederland kerstconcerten in Heerlen, Eindhoven, Breda, Tilburg, Maastricht en Aken. Bezoek een van hun kerstconcerten in december en geef de donkere dagen weer kleur!  

Dirigent Hans Graf
Piano Arthur en Lucas Jussen

Vaughan Williams Concert voor twee piano’s
Mendelssohn Concert voor twee piano’s in E
Tsjaikovski Symfonie nr 5

 

 

Geniet van nog veel meer klassieke muziek. Kijk snel in onze theateragenda.

Foto: Marco Borggreve

Gerelateerde onderwerpen