Bezoektip: vier kerst met Alex Klaasens revueshow Snowponies

De adventsperiode loopt alweer bijna op zijn einde, maar tot die tijd hebben we nog enkele theatrale verrassingen voor je in petto. Vandaag in de vorm van een theatertip: vier de feestdagen met Alex Klaasens Snowponies.

Al enkele jaren blaast Alex Klaasen het revuegenre nieuw leven in. Met shows vol muziek, dans en komische sketches weet hij de theaterzalen keer op keer te vullen. In 2017 startte de theatermaker met Showponies, een succesvolle show die later werd opgevolgd door Showponies 2. Met deze voorstelling sleepte Klaasen zowel een Poelifinario, de prijs voor beste cabaretvoorstelling, als de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied in de wacht. 

Snowponies

Klaasen bouwde voort op het succes van de twee voorstellingen en ontwikkelde een speciale kerstrevueshow: SnowponiesDe voorstelling zit bomvol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches, maar dan met een kerstsausje eroverheen. Zo komen er drie koningen voorbij die stiekem heel erg op de Toppers lijken, een vloggende kerstengel, de ezel en de os die meedoen met 'The Voice of Bethlehem' en een groepje kerstelfen die heel 'woke' zijn. 

Zin in een alternatief kerstfeest? Bezoek dan Snowponies in het theater. De show is nog tot en met 8 januari te bewonderen.

 

 

Theater.nl-adventskalender

Dit artikel maakt onderdeel uit van de Theater.nl-adventskalender. We trakteren je de komende tijd dagelijks op theatertips, verrassingen van artiesten, leuke kortingen en nog veel meer. Alle (al geopende) 'cadeautjes' vind je in ons nieuwsoverzicht en op onze Facebook- en Instagrampagina.

Campagnebeeld: Mark Engelen

Gerelateerde onderwerpen