Bettina vervangt zwangere Sita in Belle en het Beest

Wat een leuk nieuws over musicalactrice Sita Vermeulen! In september verwacht ze haar eerste kindje. Dat betekent dat iemand anders de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe sprookjesmusical Belle en het Beest De Musical vanaf september 2020. Daarom gaat actrice Bettina Holwerda deze rol invullen.

Sita is zwanger

Sita maakte op 19 maart bekend op Instagram dat ze in blijde verwachting is. In september is ze uitgerekend. De 39-jarige actrice speelde eerder al rollen in onder andere de kindervoorstellingen Doornroosje, Assepoester en De kleine zeemeermin.

Bettina als Belle

De producent, Van Hoorne Entertainment, maakte 25 maart bekend dat actrice Bettina Holwerda de rol van Belle in Belle en het Beest De Musical zal vervullen. "Met haar prachtige stemgeluid en ruime podiumervaring is Bettina een ware aanwinst voor de cast van Belle en het Beest", schrijft Van Hoorne Entertainment op hun website. Als Sita terugkomt van haar zwangerschapsverlof zal ze afwisselend met Bettina de rol van Belle spelen.

Belle en het Beest De Musical

De sprookjesmusicals zijn enorm populair. Elk seizoen komen zo'n 120.000 bezoekers kijken naar de voorstellingen. Belle en het Beest De Musical is de 13e sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment en is vanaf september 2020 te zien in de theaters.

 

Kijk voor nog veel meer familievoorstellingen in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over