Bettina Holwerda geeft rol in Sint on Ice terug vanwege dochter

Bettina Holwerda geeft haar rol in Sint on Ice terug. Ze zou daarin samenwerken met haar echtgenoot Jim Bakkum. Maar beide ouders missen ging was voor hun vierjarige dochtertje te veel. "Mijn kleine meisje vindt mama blijkbaar veel te lief om haar te missen, merkten we op de momenten dat we samen moesten repeteren", schrijft Holwerda op Instagram. Maud Mulder gaat Holwerda vervangen.

 

BETTINA HOLWERDA BAKKUM on Instagram: "Ik heb, helaas, moeten besluiten om mijn rol in ‘Sint on ice’ terug te geven. Mijn kleine meisje vindt mama blijkbaar veel te lief om haar te missen, merkten we op de momenten dat we samen moesten repeteren. Dus om aankomend weekend 4 hele lange dagen weg te zijn, is even niet te doen voor ons. Gelukkig hebben ze snel een top ‘vervangster’ gevonden in Maud Mulder. (En ik kan je vertellen, die kan een stuk beter schaatsen dan ik😬).
Het was zò leuk geweest om dit samen met @jimbakkum te kunnen doen, maar helaas. Werken kan heel goed voor beiden apart, maar samen nog even niet. Lieve mensen, ga kijken!! Het wordt geweldig!! Dan ga ik dit weekend heel hard de liefste baby van de wereld knuffelen, ook geen straf❤️(misschien maar beter ook😉)➡️"

 

Sint on Ice is een productie van Autotron, Senf Theaterpartners en Van Hoorne Entertainment. Tijdens de spectaculaire ijsshow kunnen mensen meezingen met sinterklaasliedjes en genieten van allerlei stunts van de pieten op het ijs. 

Lees meer over