Bert Visscher stopt met soloshows in theaters

Cabaretier Bert Visscher stopt met het geven van soloshows in de theaters. De Groninger begint komend najaar aan zijn laatste tournee met de voorstelling Dat zie je een ander niet doen.

Bert Visscher vraagt via Facebook aan zijn fans welke sketches zij nog één keer willen zien tijdens zijn afscheidstournee en vertelt tegenover RTV Noord waarom hij tot dit besluit is gekomen. "Ik word voor heel veel dingen gevraagd. Voor leuke toneelstukken, voor televisiedingen, voor radiodingen. Ik doe het allemaal niet omdat ik altijd op tournee ben", aldus de cabaretier. 

 

 

Tournee

Vanaf november dit jaar staat Visscher met zijn show Dat zie je een ander niet doen voor het laatst op de theaterplanken. "Die duurt dan weer twee jaar met driehonderd voorstellingen, dan ben ik zowat 65." Hij gaat naast klassieke nummers ook nieuwe opnemen. "Ik ga nieuw materiaal doen. Ik ga ook wat materiaal voorlezen wat het nooit heeft gehaald, wat eigenlijk te slecht is. Er zijn een paar populaire gasten en leuke types, wie weet willen ze (het publiek red.) dat wel weer."

Gerelateerde onderwerpen