Belinda Meuldijk schrijft nog steeds muziek voor Rob de Nijs

De vaste tekstschrijver van Rob de Nijs, Belinda Meuldijk, werkt nog steeds aan nieuwe liedjes samen met de zanger. Dit vertelde Meuldijk in een interview met De Telegraaf.

Een jaar geleden bracht Rob de Nijs een afscheidsalbum uit. "Voor de buitenwereld leek het of dit album het absolute einde was, maar Rob en ik zijn op ons gemak bezig met nieuwe muziek", vertelt Meuldijk in het interview. Daarom is het volgens de liedjesschrijver niet duidelijk of dit album ook echt zijn allerlaatste album zal zijn. "Ik kan het in elk geval niet laten en wil tóch voor Rob blijven schrijven", aldus Meuldijk.

Afscheid

Omdat De Nijs aan Parkinson lijdt, maakte hij in 2019 bekend dat hij niet meer wil optreden. Er werd een afscheidstournee gepland maar deze kon niet doorgaan door de coronacrisis. Inmiddels heeft hij wel een afscheidsconcert gepland in Antwerpen. Een concert in Nederland staat nog niet gepland maar Meuldijk denkt dat die wel gaat plaatsvinden. "Het is zo'n prachtige man. Een perfectionist die niet wil opgeven. Zijn stem klinkt nog steeds mooi, net als vroeger", vertelt ze.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over