Bekijk Peachez van Toneelgroep Maastricht online

Toneelgroep Maastricht streamt de komende dagen haar voorstelling Peachez online. Het toneelstuk, gebaseerd op de gelijknamige succesroman van Ilja Leonard Pfeijffer, is op 3, 8, 9 en 10 december gratis te bewonderen.

Toneelgroep Maastricht had grootse plannen met de spannende en romantische voorstelling Peachez, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Het gezelschap besloot de gehele tournee te annuleren en de voorstelling online te presenteren. Op deze manier kunnen theaterliefhebbers alsnog van het stuk genieten!

Bekijk Peachez (gratis) via Zoom

Peachez is de aankomende dagen maar liefst viermaal online te bewonderen. Op 3, 8, 9 en 10 december kun je het toneelstuk 's avonds vanuit je luie stoel bekijken. Tickets zijn gratis te verkrijgen via de website van Toneelgroep Maastricht. Een donatie is meer dan welkom. 

 

 

Peachez

Peachez is een spannend verhaal over een fatale liefde, maar is tevens een vurig pleidooi vóór de liefde. Het toneelstuk is gebaseerd op de gelijknamige boek van Ilja Leonard Pfeijffer. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Porgy Franssen en Maartje van de Wetering.

Een op leeftijd zijnde professor brengt zijn dagen voornamelijk door in zijn boeken en zijn hoofd. Op een dag ontvangt hij een mailtje van de onbekende Sarah Peachez. Wat volgt is een een gepassioneerde mailwisseling. Totaal onverwacht vindt de professor in Peachez de liefde van zijn leven. Het contact verandert zijn leven totaal, maar niet op de manier waarop hij hoopte..

Foto: Stephan Vanfleteren

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over