Bekijk Het zit in mijn hart nu op Streaming Theater.nl

Vanaf vandaag is Het zit in mijn hart op te zien op Streaming Theater.nl. De film draait om Kamak, een professionele theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking. De productie is een eerbetoon aan de kracht van onbegrensde verbeelding.

Toen regisseur Saskia Boddeke Kamaks voorstelling Furia zag, besloot ze een film te maken over het gezelschap. In Het zit in mijn hart wordt Furia, een  sprookje over lust en woede, filmisch in beeld gebracht. Ook het productieproces en de acteurs komen uitgebreid aan bod. Kamak toont zich een warm gezelschap, vol wederzijdse steun, liefde en de nodige rake observaties over het leven. 

Het zit in mijn hart heeft de magie van een opera en de diepgang van een documentaire. Een bijzonder eerbetoon aan de bevrijdende kracht van de onbegrensde verbeelding.

Het zit in mijn hart op Streaming Theater.nl

Bekijk Het zit in mijn hart nu op Streaming Theater.nl. Zo kun je eenvoudig vanuit huis van deze mooie film genieten. Huur de productie voor 48 uur, of neem een abonnement op Streaming Theater.nl en kijk onbeperkt naar de beste cabaretshows, theatervoorstellingen en arthousefilms.