Angela Schijf vindt het jammer dat mensen niet meer oud mogen worden

Actrice Angela Schijf vindt het heel jammer dat mensen niet meer oud mogen worden. Ze vindt het zelfs een "gevaarlijke ontwikkeling" en noemt het een "nieuw taboe".

Wel is het in haar vak belangrijk om er goed uit te blijven zien. "Alsof actrices altijd maar jong en strak moeten blijven."

Botox
En hoewel ze voorlopig nog niet denkt aan botox, doet ze er alles aan gezond en fit te blijven. Angela: "Ik vind het superbelangrijk om gezond te blijven en er goed uit te blijven zien. Dus ik sport en gebruik goede producten voor mijn huid. Aan alle kanten ben ik bezig om wat betreft de buitenkant en de binnenkant 'op punt te blijven', zoals ze in België zeggen."

Geen oordeel
En hoewel ze het nu nog "heel eng" vindt om lichaamsvreemde stoffen in haar lichaam te krijgen, staat de 38-jarige er op langere termijn wel voor open. "Kan zijn dat ik er toch aan ga als ik vijftig ben. Ik heb er geen oordeel over, maar ik probeer het ouder worden nu nog wel met een lach tegemoet te treden. Ik ben blij dat ik ouder mág worden."

La Superba
Angela Schijf staat vanaf komende maanden met de voorstelling La Superba in de theaters. Wil je haar daarin zien schitteren? Kijk dan snel hier voor speeldata. Of klik hier voor een overzicht van theatervoorstellingen in heel Nederland.

Lees meer over