Andries Tunru speelt quarantaine-comedy via Instagram

Cabaretier Andries Tunru speelt de komende tijd elke avond een live-comedyshow via Instagram. Met zijn 'quarantaine-comedy' brengt hij cabaret naar jouw woonkamer.

Wat begon als een geïmproviseerde oplossing na zijn geannuleerde optreden van afgelopen donderdag, groeide de laatste dagen uit tot een nieuw concept: quarantaine-comedy. Door de nieuwe maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kon zijn voorstelling Vlees, vis, wal en schip in Barneveld op het laatste moment niet doorgaan. Daarop besloot Andries Tunru een live-comedyshow te geven via Instagram. 

Dit concept beviel hem zo goed, dat hij er nu gewoon mee verder gaat. Onder het mom van "want ik heb letterlijk niks beters te doen" speelt Tunru nu elke avond om 20:30 uur live via zijn Instagram-kanaal. Een originele geste van de cabaretier!

Andries Tunru on Instagram: "Fuck it. We doen het dagelijks. Vanaf vanavond, 20:30! Zegt het voort!

#quarantainecomedy #corona #lachenishetbestemedicijn #opvaccinsenparacetamolna #enalleanderebewezenfarmaceutischeproducten"

 

Creatieve oplossingen in crisistijd

Artiesten en producenten proberen er in deze vreemde tijden maar het beste van te maken. Zo plaatst Paul Haenen voorstellingen op YouTube, is tovenaarsduo Titus & Fien dagelijks te zien op Facebook en gaat The Passion door zonder publiek.

 

Gerelateerde onderwerpen