André van Duin doet mee in online theaterrechtszaak

André van Duin is een van de acteurs die meespeelt in het online theaterevenement Schuld of Onschuld. Dit evenement is een rechtszaakspel waarbij een zaak in meerdere online afleveringen wordt besproken en de kijker meespeelt als jurylid.

Naast Van Duin spelen ook andere artiesten me zoals Gijs Scholten van Aschat, Kees Hulst, Jules Croiset, Jan Kooijman en Renée Soutendijk. Schuld of Onschuld is georganiseerd door theaterbureau Hummelinck Stuurman. Na twee succesvolle eerdere edities (De Kerstmoord en De Droommoord) gaat eind december de derde editie, Midwinternachtsmoord van start.

Online theaterspektakel

In deze nieuwe rechtszaak wordt de dood van een docent Engels besproken. Ze wordt overleden aangetroffen op een middelbare school. Wat is er gebeurd? Van Duin kruipt in de huid van de schoolconciërge en Scholten van Aschat is een getuige van de moord.

Wie mee wil doen als jurylid, kan een ticket kopen en krijgt zo toegang tot video's en informatie over de zaak. Het start op 27 december en duurt tot en met 3 januari. Daarna volgt de uitspraak en wordt er bekend gemaakt wat er werkelijk is gebeurd.

Gerelateerde onderwerpen