ANDERMANS V.I.R.U.S.: cabaretjournaal uit Twente

Vermaak tijdens de coronacrisis vanuit Oost-Nederland. Twentse cabaretiers maken iedere vrijdag een cabaretjournaal: ANDERMANS V.I.R.U.S.. De komieken nemen aan de hand van opmerkelijk nieuws, foto's en video's de voorbije week door.

Nu de cabaretiers niet in de theaters kunnen optreden, gooien ze het over een andere boeg. In ANDERMANS V.I.R.U.S. bespreken André Manuel, Nathalie Baartman, Bert Eeftink en Jan Riesewijk elke vrijdag vanuit huis het nieuws van de voorbije week. Dit alles onder leiding van presentator en collega Thijs Kemperink, die vanuit het Wilminktheater in Enschede het programma aan elkaar praat. De Twentenaren worden elke week bijgestaan door een gastcabaretier van buiten Overijssel.

Gezamenlijk blikken de komieken terug op de wekelijkse gebeurtenissen. Natuurlijk komt het coronavirus aan bod, maar het vervult slechts een gastrol. ANDERMANS V.I.R.U.S. biedt vermaak, actualiteiten, thuisblijftips en hoop in deze rare tijden. 

Het cabaretjournaal ANDERMANS V.I.R.U.S. is vanaf vandaag (24 april) elke vrijdag om 20:00 uur te zien op de website van het Wilminktheater.

 

Foto: © Emiel Neuderman

Gerelateerde onderwerpen