Altijd al in een muziektheatervoorstelling willen spelen? Lees dan snel verder!

De coronatijd is voor iedereen zwaar, maar voor de mensen in de zorg misschien nog wel extra. Zij moeten elke dag en nacht klaarstaan voor iedereen die zorg nodig heeft. Juist hierover heeft Stichting Tanktheater een speciale voorstelling gemaakt. En zij zoeken nog een understudy voor hoofdrolspeelster Suzan Seegers!

De show heet ADEM en is speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers en mantelzorgers die in de coronacrisis met man en macht zorg zijn blijven verlenen. In de voorstelling gaat Suzan Seegers op zoek naar het antwoord op de vraag hoe je kunt bijtanken als je in de zorg werkt en continu aan moet staan en er voor de ander moet zijn. Zij doet dat al zingend, dansend, vertellend en acterend.

Doe auditie voor ADEM !

ADEM is een voorstelling die ontroert en aan het lachen maakt en je vooral even lekker op adem laat komen. Suzan Seegers wordt hierbij begeleidt door een led-decor en een liveband en zal na de première op 18 mei drie keer per dag spelen in theaters door heel Nederland.

En Tanktheater is nog op zoek naar een understudy voor als Seegers een keer niet kan spelen. Wat heb je daarvoor nodig? Een goede zangstem, voldoende acteertalent en een flexibele agenda van mei 2021 tot en met februari 2022. Lijkt dit je wat? Doe dan auditie op zaterdag 13 februari in Theater de Garage in Venlo. Je meldt je aan voor een auditie door te mailen naar jelle@tanktheater.nl en je stuurt mee:

Succes!

 

Beeld: Adem – Stichting Tanktheater © Richard Fieten

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over