Ali B gaf "mooiste optreden ooit"

Met Koningsdag heeft Ali B zijn "mooiste optreden ooit" gegeven. Hij organiseerde samen met andere artiesten 'De Ali B Vrienden Tour'. Ze gingen langs negen verschillende woonzorgcentra en verpleeghuizen om de mensen te verrassen.

De rapper wilde met deze actie de woonzorgcentra en verpleeghuizen even uit de dagelijkse routine halen. Naast Ali B zelf traden onder meer ook Ronnie Flex, Karin Bloemen, Alain Clark en Gerard Joling op. Rapper Ronnie Flex zei tegen het Albrandswaards Dagblad dat hij het ook erg leuk en gezellig vond om op te treden voor de inwoners.

Bloemenactie

Op Goede Vrijdag zette Ali B zich ook al in voor een goede actie. Hij liet toen bloemen bezorgen aan ouderen in heel Nederland. "Ik heb gezworen dat ik me na de bloemenactie voor deze mensen wil blijven inzetten en iedere kans zal aangrijpen om met een kleinigheidje tóch de aandacht te geven die deze mensen zo verdienen, in ieder geval totdat ik zelf die leeftijd heb bereikt. Dit is het mooiste optreden dat ik ooit heb gegeven. Echt waar!" Aldus Ali B na zijn Koningsdagoptreden.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over