Laatste kans: bekijk 5 kindervoorstellingen Maas theater en dans

Bekijk dit weekend nog vijf populaire kinder- en jeugdvoorstellingen van Maas theater en dans vanaf de bank. Tot en met zondag (10 mei) kun je genieten van onder meer Alleen op de WereldBeauty en het beest en Konijn.

Nu de meivakantie op zijn eind loopt, is dit je laatste kans om diverse voorstellingen van Maas theater en dans online te bekijken. Het gezelschap heeft vijf van zijn meest populaire shows voor iedereen toegankelijk gemaakt. De voorstellingen zijn tot 10 mei 21:00 uur te zien op de website van Maas theater en dans.

 

Gezocht: Konijn (3+)

Gezocht: Konijn is een miniatuurvoorstelling voor de allerkleinsten. De politie is op zoek naar een ontsnapt konijn, dat zich totaal niet aan de regels houdt. Hij graaft overal holen en eet wortels die hij niet heeft betaald. Langzaam groeit de konijnenpopulatie in de stad en nemen de knaagdieren het heft in eigen hand. Help je de politie om de zaak op te lossen?

 

Liefde (8+)

Liefde is een waar danspektakel waarin achte jonge dansers op zoek gaan naar hun liefde. De liefde komt voorbij in al zijn vormen: sprookjes- en kalverliefde, stormachtige liefde en verstilde liefde. De voeten vliegen van de vloer op het schoolplein, in de disco en in de wonderschone balzaal. Zullen ze de liefde vinden?

 

Drie (4+)

In Drie gaan we op avontuur met de drieling Jonas, Johan en Jacob. De oudste heeft wat 'losse draadjes' en moet naar een speciale school. De drieling wil echter niet van elkaar gescheiden worden, dus reizen naar hun oom Kees in Groningen. Onderweg beleven ze de wildste avonturen. 

 

Beauty en het beest (8+)

Beauty en het beest vertelt het verhaal van een dapper meisje en een verwende prins. Het meisje raakt verdwaald in de wereld van het beest en moet wachten totdat hij een prins wil worden. Gelukkig helpt een groep dappere kinderen haar een handje. Beauty en het beest is een waar sprookjespektakel, vol muziek en dans.

 

Alleen op de wereld (8+)

Het leven van de kleine Remi staat totaal op zijn kop als hij erachter komt dat zijn moeder niet zijn echte moeder is. De jongen wordt verkocht aan de oude Vitalis, een man met drie honden en een aap. Vanaf dat moment leidt Remi een zwervend bestaan met vele tegenslagen. Hij blijft echter moed houden, telkens weer. Uiteindelijk wacht hem een grote beloning..

 

Foto: © Phile Deprez

Gerelateerde onderwerpen