4x lachen met Daniël Arends

Daniël Arends is deze week onze Artiest van de week. Deze cabaretier is eerlijk, direct, cynisch en schroomt niet zijn grappen kracht bij te zetten met een beetje grofheid. Regelmatig weet hij zijn publiek volledig in verwarring te brengen met zijn hilarische anekdotes. Door de jaren heen zijn de shows van deze komiek dan ook steevast uitverkocht.

De Zachte Heelmeester

Van 2012 tot en met 2014 speelde Arends de show De Zachte Heelmeester. In deze show laat hij zien dat hij net zo gemakkelijk zijn publiek als zichzelf op de hak neemt.

Daniël Arends - De Zachte Heelmeester - One Night Stands

 

Carte Blanche

Een schone lei - een Carte Blanche -, alle luiken, deuren en ramen mogen open. Maar wie in de krochten van Arends’ brein gaat kijken, komt vooral een hoop verwarring tegen. Zoals zijn uitgebreide filosofie over de neushoorn…

Daniël Arends - Carte Blance - Neushoorn

 

De Afterparty

Na het grote succes van de vorige twee shows kon een volgende voorstelling niet uitblijven. In De Afterparty trok Arends wederom volle zalen met zijn incorrecte grappen en perfecte timing waarmee hij stiekem grote onderwerpen weet aan te snijden zonder een moment te vervelen.

Daniël Arends - De Afterparty - Deze tijd

 

Meer van hetzelfde

De titel zegt het al: Meer van hetzelfde borduurt ongegeneerd voort op het succes van zijn volgende voorstellingen. Voor Arends is het duidelijk dat zijn formule werkt, dus waarom iets veranderen? Als toegift op deze show speelde hij samen met Wibi Soerjadi, want Arends kan stiekem ook uitstekend pianospelen.

Daniël Arends - Concertgebouw 2020

 

Nieuwe shows

Kun jij geen genoeg krijgen van deze cynische cabaretier? Dan heb je geluk, want hij speelt komend seizoen maar liefst twee nieuwe shows: Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter.

 

Beeld: beeld uit De Zachte Heelmeester

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over