3D musical SKY visuele totaalbeleving

SKY de musical speelt binnenkort in Theater Amsterdam. Het geesteskindje van Marco Borsato en John Ewbank ontstond 13 jaar geleden en heeft sindsdien een volwaardige vorm gekregen in deze spectaculaire, aangrijpende musical in 3D!

Hartverscheurend en herkenbaar
Deze musical neemt je mee in de leefwereld van de 16-jarige SKY, die worstelt met het gemis van een vader, heftige eerste liefdes en pesten. Herkenbare thema's die je zeker zullen aangrijpen. In haar droomwereld overwint Sky echter alles.

Visuele totaalbeleving op toneel
SKY is niet zomaar een theaterstuk, maar een visuele totaalbeleving die je dan ook zult ervaren met behulp van een 3D-bril. De haarlijn tussen fantasie en werkelijkheid wordt goed verbeeld door scenes in 3D-technologie, die echt en animatie in elkaar laat overvloeien.

Duo Ewbank en Borsato
De musical zal ook een feest van herkenning zijn voor fans van Marco Borsato. Veel van de nummers zijn jaren geleden al speciaal voor deze musical geschreven door John Ewbank en al uitgebracht op het album 'Zien', zoals Mooi, Afscheid nemen bestaat niet en Vlinder. Daarnaast komt er ook veel werk voorbij dat nieuw is gecomponeerd voor SKY.

Volwaardige opvolger
Robin de Levita (Anne, Soldaat van Oranje) tekent voor de productie. Theater Amsterdam heeft in SKY een waardige opvolger gevonden van de zeer succesvolle musical 'Anne' welke binnenkort stopt.

Cast Sky
Lisse Knaapen - Sky
Lone van Roosendaal - Julia Nieuwman (moeder Sky)
Matteo van der Grijn - Edward Nieuwman (vader Sky)
Eva van der Gucht - Betty (Sky’s conrector)
Roben Mitchell - Robbie (beste vriend van Sky)
Verder: Joël de Tombe, Daisy Duin en Boy Ooteman

Script: Sarah Miles
Regie: Bobby Boermans

Bekijk hier de speellijst voor SKY in Theater Amsterdam.