Familie voorstellingen in Beusichem

Ben je op zoek naar een voorstelling voor kinderen? Hier vind je alle voorstellingen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Het complete aanbod van theatervoorstellingen in Beusichem.  Bekijk de agenda en lees de laatste recensies.

Zonder Melk - TG Dwaalgast
woensdag 20 nov 2024
Aanvang: 16:00 uur
Beusichem
woensdag, 20 nov
2024, 16:00 uur

Zonder Melk (4+)

Een bonte familievoorstelling vol humor.

Familie - €9

Laatste nieuws

Guido Weijers annuleert oudejaarsconference 2024

Guido Weijers annuleert oudejaarsconference 2024

De cabaretier gaat in plaats daarvan in reprise met Momentum.

Stefan Pop na 12,5 jaar weer in het theater

Stefan Pop na 12,5 jaar weer in het theater

Het moest een keer gebeuren.

Dit is de cast van Moulin Rouge! De Musical

Dit is de cast van Moulin Rouge! De Musical

De hoofdrollen zijn voor Keoma Aidhen, Martijn Noort en Carlo Boszhard.

Spektakelmusical Het geluk van Limburg volgend jaar in première

Spektakelmusical Het geluk van Limburg volgend jaar in première

Gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten

Hierboven zie je een selectie van alle familievoorstellingen die momenteel in Nederland spelen. Gebruik de filters om te kijken of er een voorstelling bij jou in de buurt plaatsvindt. Ook kun je op datum filteren, mocht je vooruit willen plannen.

Een familie-voorstelling is voor het hele gezin

Wat verstaan we onder een familie-voorstelling? Simpel gezegd: als een voorstelling voor het hele gezin gemaakt is, noemen wij deze voorstelling een familie-voorstelling. Als een voorstelling gemaakt is voor een specifieke doelgroep, zoals peuters en kleuters, spreken we van een kindervoorstelling.

Een goed voorbeeld van een familie-voorstelling is bijvoorbeeld Disney's The Lion King, een prachtige show waar kinderen en ouders samen van kunnen genieten. Soms is dit een toneelstuk (zoals bijvoorbeeld De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen) of een musical (zoals Doornroosje) maar soms kan het ook circus zijn, zoals Caro.

Vaak vernoemen we bij deze voorstellingen een specifiek leeftijdsadvies. Let op: dit is geen leeftijdskeuring. Die bestaat namelijk niet voor het theater. Een voorstelling met 6+ wil niet zeggen dat een voorstelling te eng is voor kinderen onder zes jaar. Dat leeftijdsadvies wil alleen zeggen dat de betreffende voorstelling gemaakt is voor kinderen van zes jaar en ouder. 

 

Bekende theatermakers van familie-voorstellingen

Grote musicalproducenten zoals Stage Entertainment maken graag familie-voorstellingen, aangezien daar het grootste publiek voor is. Maar er zijn ook verschillende theatermakers die gespecialiseerd zijn in familie- en kinder-voorstellingen. Van Hoorne Entertainment en Efteling Theaterproducties maken bijvoorbeeld exclusief voorstellingen voor het hele gezin. Ook moeten we in dit lijstje absoluut de theatergroepen Kwatta en Meneer Monster noemen.


Beusichem ligt in de gemeente Buren in de Betuwe in Gelderland. Het is een klein dorp met ongeveer 3500 inwoners, een basisschool, enkele winkels, leuke cafés en een theater. Elke dinsdag en zaterdag is er een kleine markt vlakbij de Johanneskerk en recreatie is onder andere mogelijk bij Recreatiepark De Meent, een gebied waar het heerlijk zwemmen, vissen en wandelen is. 

Theaters in Beusichem

Theater Heerenlogement

Theater Heerenlogement is een intiem en sfeervol theater in de Betuwe. Het bijzondere aan dit theater is dat het gebouwd is in een voormalige paardenstal. Hoewel het een klein theater is, staan er regelmatig grote namen op het podium. Ook streeft Theater Heerenlogement ernaar om jong talent de kans te geven. Alle genres komen aan bod: van hilarisch cabaret tot uiteenlopende muziekgenres, toneel en kleinkunst. Ieder theaterseizoen staan er zo'n 40 acts op de programmering, waarbij er plaats is voor ongeveer 130 bezoekers.