College voorstellingen in Heerlen

Space Academy Live, een buitenaards avontuur (8+)
zondag 01 mrt 2020
Aanvang: 13:30 uur
Heerlen
zondag, 01 mrt
2020, 13:30 uur

Space Academy Live, een buitenaards avontuur (8+)

In deze spectaculaire ruimtevaartshow voor jong en oud ga je op ontdekkingsreis met astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen. De ruimte is een wereld waarin boven en onder niet bestaan.

College €10,00
Het opvoedcircus
maandag 09 mrt 2020
Aanvang: 20:30 uur
Heerlen
maandag, 09 mrt
2020, 20:30 uur

Het opvoedcircus

Ervaringskundigen Stine Jensen en Frank Meester vertellen met humor en zelfspot over opvoeden in deze leuke theatershow. Ze kijken daarvoor naar oude en nieuwe denkers, zoals Kant, Rousseau, Willem de Jong en Paul Verhaeghe.

College €10,00
Fred van Leer
woensdag 22 apr 2020
Aanvang: 20:00 uur
Heerlen
woensdag, 22 apr
2020, 20:00 uur

Fred van Leer

Stylist Fred van Leer leert je deze voorstelling álles wat je altijd al wilde weten over kleding en styling. Fred adviseert niet alleen, hij is ook heel benieuwd naar jouw verhaal.

College €14,00
De Tour van '80
zondag 07 jun 2020
Aanvang: 19:00 uur
Heerlen
zondag, 07 jun
2020, 19:00 uur

De Tour van '80

In deze multidisciplinaire wielertheatershow De Tour van '80 brengen bekende wielerliefhebbers een ode aan Joop Zoetemelk. Zoetemelk won in 1980 de Tour de France.

College €24,00

Laatste nieuws

#125

Herman Finkers is klaar met betutteling thuis!

Herman Finkers is de betutteling thuis helemaal zat. Nou ja, zijn...

#122

Blue Planet 2 - Live in Concert opnieuw te zien in Nederland

Na het grote succes van vorig jaar is Blue Planet II - Live in Concert...

#115

Lazarus wint vier prijzen tijdens Musical Awards

David Bowie musical Lazarus was altijd al een prestigeus project, waar...

#109

Musical Anastasia viert AD Publieksprijs met 20 euro voordeel

Anastasia heeft de AD Publieksprijs voor beste musical van 2019 gewonnen...


Op zoek naar een theatervoorstelling in een specifieke plaats? Bekijk ook theaters in Roermond, Sittard, Venlo, Venray, Weert of Maastricht.

Het zuidelijke Heerlen biedt genoeg vertier voor een dagje of avond uit. Denk aan Cultura Nova, het International Breakdance Event, Kinderstad, klimhal Neoliet, dierentuin GaiaZOO, wereldtuinen Mondo Verde of Snowworld.

De stad kreeg zelfs de titel 'Evenementstad 2016', omdat het een stad is "die durft te kiezen voor een duidelijke en niet alledaags profiel." En Parkstad Limburg Theaters, waar Heerlen onderdeel van uitmaakt, kreeg in 2016 de Tourism for Tomorrow Award.

Theaters

Theater Heerlen
Theater Heerlen heette vroeger Stadsschouwburg Heerlen en is het grootste theater van de stad. Sinds 1999 maakt het deel uit van Parkstad Limburg Theaters, de plek voor podiumkunsten in Limburg.

Cultuurhuis Heerlen
Het Cultuurhuis Heerlen is het oudste cultuurhuis in Heerlen waarvan het monumentale pand stamt uit 1921. Het theaterprogramma is met onder andere muziek, toneel, cabaret en dans zeer gevarieerd. Maar in het verleden diende het gebouw vele andere doelen; het was onder andere een onderkomen voor buurt-, muziek- en sportverenigingen, de plek voor nationale feesten van Poolse en Sloveense gastarbeiders en een goede locatie voor amateurtheater en carnavalsactiviteiten.

Poppodium Nieuwe Nor
Nieuwe Nor is het poppodium van de (eu)regionale popcultuur en biedt een programma met vele concerten & dance-activiteiten. Daarnaast hebben ze ruimte voor creatieve bedrijven, biedt het een plek voor gogo-, buik- en breakdance, kunnen kunstenaars er hun werk tonen in de PäNG Gallery en is het een werkplaats en kweekvijver.