Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / VERYFAIRY
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

VERYFAIRY

Toneelacademie Maastricht

Van donderdag 18 t/m 25 februari nemen (oud-)studenten van Toneelacademie Maastricht en Conservatorium Maastricht ons mee in een wereld vol geheimzinnigheid, sensualiteit en ordeloze humor in het muzikale samenwerkingsproject VERYFAIRY. Een bijzonder partnerproject dat muzikale en theatrale kracht in het kwadraat uitstraalt. De voorstelling gaat op 18 februari in première en is gratis toegankelijk.

VERYFAIRY combineert de kracht van twee invloedrijke klassiekers: The Fairy Queen van Henry Purcell en A Midsummer Night’s Dream van William Shakespeare. Maar ook de eigengereide vakkundigheid van twee van Maastrichts oudste en meest gerenommeerde opleidingen wordt verenigd. Toneel en zang, tekst en muziek, beweging en klank worden als elkaar versterkende elementen ingezet. Het resultaat is een onderhoudend eigentijdse semi-opera die iedereen optilt: spelers, vocalisten, instrumentalisten en publiek.

VERYFAIRY is een sprookjesachtige must-not-miss voor iedereen die van de meest complete vorm van theater houdt. ‘Pure, powerful and persuasive’.

Na de voorstelling is er een meet & greet met spelers & muzikanten
met ruimte voor vragen.