Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Verbind de stippen (Connect the dots) (6+)
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Verbind de stippen (Connect the dots) (6+)

ARCH8

Ik ben niet zoals de meeste kinderen. Ik ben zoals alle kinderen. Ik ben het alfa kind en het bèta kind. Ik heb vele gezichten, draag vele namen, niet al die namen zijn hoorbaar voor het menselijk oor. Ik ben talloos. Ik omvat menigten.

In de nieuwste voorstelling van Erik Kaiel stort een ijzersterke ploeg dansers zich letterlijk en figuurlijk op vriendschap. Op een humoristische en speelse manier onderzoeken ze de ruimte en dagen elkaar uit. Maar dan ontstaat er iets magisch, net als in de ‘verbind-de-punten-tekeningen’ die kinderen maken. We kunnen alles zijn. Maar kunnen we ook vrienden zijn?

Energie, dat is hét woord in de dansvoorstellingen van Erik Kaiel. Maar ook: verwondering, fantasie en humor. Van Erik Kaiel presenteerden we eerder ook al No man is an island, My true north en het fantastische Murikamifikation, een dansparcours in centrum Den Haag.