Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Veghel / Theater de Blauwe Kei
Logo Theater de Blauwe Kei

Contact

Theater de Blauwe Kei

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

Theater foto Theater de Blauwe KeiTheater foto Theater de Blauwe Kei

Theateragenda

donderdag 24.10.2019 Bestel

Ellen ten Damme

Theater de Blauwe Kei / Veghel / 20.15 uur / € 13,50

vrijdag 29.11.2019 Bestel

Alex Klaasen

Theater de Blauwe Kei / Veghel / 20.15 uur / € 34,50

Restaurants in de buurt

Theater De Blauwe Kei in Veghel is sinds september 2017 verhuisd; vroeger was het te vinden op het Stadhuisplein in het centrum van de stad. Het programma is echter hetzelfde gebleven: theatervoorstellingen, dansshows, toneel, cabaret en opkomend talent is hier allemaal te vinden. Het is een theater waar je nog een goede kop koffie bij ontvangst krijgt. Ook heeft De Blauwe Kei een uitgebreid randprogramma, zoals meet & greets bij kindervoorstellingen, inleidingen bij toneelstukken en zelfs excursies bij speciale voorstellingen.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis
StoelverhogersTe koop voor 1 euro
PARKEREN

Op korte loopafstand van Theater De Blauwe Kei zijn diverse gratis parkeerplaatsen. U kunt het beste parkeren op parkeerterrein P1. Deze bevindt zich aan de N.C.B.Laan, tussen de huisnummers 52 en 54. Na 150 meter ziet u aan uw rechterzijde een skatebaan, achter deze skatebaan vindt u de ingang van het cultuurcluster, waar zich direct aan de linkerkant de theaterkassa van De Blauwe Kei bevindt. Parkeerplaats P1 bevindt zich aan de linkerkant. Parkeren op deze locaties is gratis.

OPENBAAR VERVOER

Wanneer u met het openbaar vervoer komt is het nog circa 15 minuten lopen vanaf het dichtstbijzijnde busstation naar het theater. Plan uw reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.