Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Tunes of Life
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Tunes of Life

Scrum

Tunes of Life van Scrum

In Tunes of Life neemt Scrum je mee naar een kroeg waarvan er zovele zijn in Ierland en Schotland. Of het nu binnen aan de bar is, schuilend tegen een plotselinge regenbui, of buiten op het terras, genietend van het laatste avondlicht: het is er altijd prettig toeven. Ook in The Dirty Glass, de stamkroeg van Scrum die wordt uitgebaat door een zingende barvrouw. Hier sluit je nieuwe vriendschappen, leg je oude meningsverschillen bij en hef je samen met de andere stamgasten het glas op de steeds zeldzamer wordende rustmomenten die het jachtige leven ons gunt. Grab yourself a pint, have a seat and enjoy the tunes of life…

Scrum en de pubs van Ierland en Schotland

Tunes of Life is al weer de derde show van Scrum. Met A Night at the Pub en A Night of Tunes an' Tales werd de toon gezet: in een sfeervol pubdecor, met oog voor detail, beleven we het tijdloze kroegleven zoals dat in Ierland en Schotland nog altijd bestaat. Een avond lang zwelgen we in de muziek en de verhalen, verhalen over het leven zoals dat nu eenmaal geleefd wordt. Verhalen vol liefde, passie, melancholie, verlangen en levenslust.

De mannen van Scrum

Scrum weet als geen ander de energieke pubsfeer in het theater te creëren, die sfeer waarbij het publiek zijn handen rood klapt en aan het eind van de avond geen stem meer heeft. Scrum bestaat uit Léon (zang, gitaar), Marco (bas, gitaar, accordeon, zang), Robin (gitaar, bas, zang), Oscar (drums, bodhràn, bas, gitaar, zang), Fred (bagpipes, tin whistle) en Corné (viool, bodhràn, mandoline, banjo, zang). De regie is van Mike Boddé (De Mike & Thomas Show, Podium Witteman).