Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Thomas de Stoomlocomotief
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Thomas de Stoomlocomotief

Van Hoorne Entertainment

Het circus komt naar de stad en omdat ze met de trein aankomen, kan Thomas natuurlijk niet ontbreken! De Dikke Controleur heeft zijn mooiste pak aangetrokken, het perron is netjes geveegd en de treinen zijn schoongepoetst. Maar dan blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn! Snel wordt de hulp van Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden ingeroepen, zodat het circus alsnog op tijd in de stad kan aankomen.

Van Hoorne Theaterproducties staat bekend om voorstellingen met indrukwekkende decors, prachtige kostuums en heerlijke liedjes. Thomas de Stoomlocomotief: Thomas en het circus (2+) belooft ook weer spectaculair te worden. De peuters en kleuters zien hun helden van televisie niet alleen op het toneel, er komen ook echte, rijdende treinen in de voorstelling voor. Een familiemusical die een gezellige middag uit belooft voor jong en oud.

Na de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een uitgebreide meet en greet. En alle fans mogen natuurlijk verkleed komen als controleur of conducteur!