Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / The World Can Wait
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

The World Can Wait

Waylon

Rockster Waylon keert met zijn album The World Can Wait terug naar zijn roots: country. Hij brengt een hommage aan zijn muzikale voorbeelden uit de country muziekwereld en maar laat ook zijn eigen geluid horen.

"Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem per se moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait.”