Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Teerling
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Teerling

Claudia de Breij

Claudia de Breij is terug op de plek waar ze thuishoort: het theater! "Teerling", zo heet de voorstelling waarmee ze als een van Nederlands beste cabaretières op haar eigen wijze de crisis te lijf ging. Onder het motto: ik geloof helemaal niks van de crisis. Heeft ze gelijk gekregen? Tijdens uw bezoek aan deze voorstelling gaat u het allemaal zelf ervaren!

Van Televisie tot Theater
Als je in de Dikke Van Dale het woord multitalent gaat opzoeken ziet u bij de omschrijving de naam van Claudia de Breij staan. Naast haar theatercarrière is ze een succesvol schrijfster van boeken en columns. Daarnaast is ze ook veelvuldig te zien en horen op radio en televisie, waar ze meerdere programma's presenteert. Ze is ook regelmatig te gast bij de Wereld Draait Door als sidekick van Mathijs van Nieuwkerk.

Sinds 2002 is Claudia niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. Haar eerste show, De Wilde Frisheid, werd een groot succes en sindsdien trad ze op met Claudia Zuigt (2003-2005), Hallo Lieve Mensen (2005-2007), iClaudia (2007-2009), Hete Vrede (2009-2011), Alleen (2013) en sinds 2014 dus Teerling.

Voor wie dit seizoen geen kaarten meer kon krijgen: http://t.co/KYzz6nUxsZ We doen er dit najaar nog een paar om het af te leren. #Teerling

— Claudia de Breij (@claudiadebreij) 13 mei 2015


Bekijk hieronder de trailer van haar nieuwste show